Diensten

Boekhouding

We spelen een voortrekkersrol in de verdere digitalisering in het voeren van boekhouding en bieden u de mogelijkheid om hierin mee te gaan, zover als u zelf wilt.


Bij ons is er plaats voor de moderne ondernemer die alle facturatie ontvangt, opmaakt en doorstuurt via elektronische weg, maar ook cliënten die nog graag alle facturen op papier verzamelen en binnenbrengen kunnen bij ons terecht.


We hebben verschillende formules uitgewerkt zodat iedereen zo efficiënt mogelijk geholpen wordt en meer tijd overhoudt om te investeren in zijn onderneming.


Wij hechten veel belang aan een goede samenwerking met onze klanten. Betrokkenheid, respect, stiptheid, correctheid en vertrouwen zijn onze sleutelwaarden.


Fiscaliteit

Een essentieel onderdeel van onze dienstverlening bestaat uit de fiscale optimalisatie van uw dossier.


Dankzij onze permanente bijscholing in alle mogelijke fiscale domeinen:


Personenbelasting

Vennootschapsbelasting

Rechtspersonenbelasting

Sociaal recht

Vennootschapsrecht

BTW- wetgeving


kunnen wij in elk dossier de maximale fiscale optimalisatie binnen het wettelijk kader toepassen.


Het tijdig indienen van alle mogelijke aangiftes, specifiek verbonden aan uw onderneming is voor ons een prioriteit.


Bedrijfsadvies

Eénmanszaak, in vennootschapsvorm (alle mogelijke keuzes gaande van gcv, vof, bvba, cvba, nv, cva) of liever onder de vorm van een feitelijke vereniging of vzw?


Wij bespreken graag met u onder welke vorm u het best kan opereren en staan u van bij de start bij voor het vervullen van alle formaliteiten. Van opstart tot een eventuele overdracht, stopzetting of vereffening. Steeds dicht bij uw onderneming bij elke stap die u professioneel zet.


Ondersteuning

Om onze klanten in alle domeinen


verzekeringen

ondernemingsloket

loonadministratie

publicaties

audit

waarderingen


perfecte ondersteuning te kunnen bieden hebben we onze partners zorgvuldig uitgekozen.


Een team van specialisten met jarenlange ervaring staat steeds klaar om u zeer snel te ondersteunen en samen met ons naar de perfecte oplossing te zoeken voor uw dossier.


U vindt onze partners terug op onze website en kan doorklikken op hun logo om ook van hen verdere informatie te raadplegen.